HomeAbout usProductsCareersContact us
град Русе , бул. "Ген. Скобелев" 9; тел: +359 889910001, +359 898306050; ел. поща : office@tech-net-bg.com  
За нас

              Информационната инфраструктура е неотменна част от всяка бизнес сграда. Тя включва всички видове слаботокови кабелни системи – Структурно окабеляване, Телефония, Видеонаблюдение, Контрол на достъпа, Пожароизвестяване, Кабелна и Сателитна телевизия и др.
              Съвременните стандарти изискват висококачествено окабеляване като необходимо условие за използването на съвременните комуникационни технологии за пренос на глас, данни и осигуряване на безопасност в сградите.
              Фирма "ТЕХ-НЕТ" ЕООД е сертифициран дистрибутор на компоненти за структурни кабелни системи на Reichle & De-Massari /швейцарска компания – лидер в медните и оптични комуникационни технологии, сертифициранa по системата за качеството ISO9001:2000/. Това гарантира сигурност в качеството на изработка на елементите, проектирането, изграждането и поддръжката на цялата стрyктурна кабелна система.
  • Нашите клиенти получават гаранция за период от 5г за всеки компонент, 20 години на системите или безсрочна за приложенията;
  • Всички продавани компоненти имат сертификати за качество, негоримост и неотделяне на отровни вещества.
  • С продуктите на Reichle & De-Massari са изградени структурните кабелни системи на:
"БУЛБАНК" АД "Майкрософт България" ЕООД
"Обидинена българска банка" АД "Бизнес парк София "
"Българска народна банка" АД Американски университет - Благоевград
Банка ДСК АД Министерство на земеделието
"Софарма"АД Министерство на финансите
"Нестле"- София ООД "Кока-Кола дистрибютърс" АД
"Лукйол България" ЕООД Мосю Бриколаж

               Много от клиентите имат необходимост, освен от получаване на цялостно решение за структурна система, но и доставяне на пълно оборудване за обкръжението на едно работно място. Във връзка с това "ТЕХ-НЕТ" ЕООД предлага продукти като : комуникационни шкафове, електрически ключове и контакти, пластмасови канали и колонки, активно мрежово оборудване и UPS системи. Предлаганите компоненти са произведени от водещи компании в тази сфера - CimaBox /Стенни, подови кутии и колонки на модулен принцип/; Simon / Електрически контакти иключове, комуникационни модули, озвучителни модули, защитна автоматика,интелигентни системи за управление/; Draka /Оптични и медни комуникационни кабели/;Dintek/медни,оптични и комуникационни компоненти/.


Copyright © 2007 All Rights Reserved.